Noteborn Individuals

Noteborn Individuals

kastsystemen Unieke oplossingen voor unieke mensen

U bent uniek, uw woning is uniek, waarom zou u genoegen nemen met standaardoplossingen?Noteborn Individuals is een nieuwe definitie van maatwerk. Kastwanden, dressings, inloopkasten en sideboards met een heel eigen karakter. Volledig aangepast aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur. Maatwerk gaat om veel meer dan de juiste afmetingen, het gaat om een oplossing die volledig bij u past. Noteborn Individuals zijn stuk voor stuk persoonlijkheden. Unieke oplossingen in opbergen en organiseren.

Wij zijn we van mening dat er slechts twee dingen van belang zijn voor de ideale kast: design en gebruiksgemak. Beide aspecten zijn zó persoonlijk dat we ervoor hebben gekozen vrijwel alleen nog maar individuele producten te maken. We ontwerpen met een brede collectie basiselementen, stijlen en vormen. Vervolgens bent u degene die de afmetingen, materialen, grepen en interieurs bepaalt. Zo ontstaat een oplossing die uw karakter weerspiegelt. Uw eigen Noteborn Individual. Schuine wanden, rare hoekjes en aflopende daken? Zo zien we het graag! Juist in grillige ruimtes komen onze maatwerkkasten optimaal tot hun recht. We benutten elke ruimte zo slim en stijlvol mogelijk. Zo wint u veel plaats en maakt u optimaal gebruik van uw interieur. Professioneel ontworpen en bij u thuis gemonteerd.

 Noteborn

 

sfeer_noteborn

website_noteborn

page1_img1

Over Martijn

Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn in de keukenbranche, gegroeid van beginnend verkoper tot bedrijfsleider;

was ik gevangen in het stramien van de opgelegde richtlijnen door werkgever en franchisegever.waardoor ik niet mijn eigen ideeën kon bewerkstelligen. Uiteindelijk kwam ik 2008 tot het besluit om een eigen keukenzaak te beginnen.

Lees verder