Onderdelen

Onderdelenservice

Niet op zoek naar een nieuwe keuken maar naar onderdelen ervan, ook daarbij zijn wij u graag van dienst: van scharnier tot front, van ladegeleider tot plintpoot.

Bent u op zoek naar een onderdeel van uw inbouwapparaat, mail ons het merk, typenummer en gewenst onderdeel. We kijken voor u of het onderdeel leverbaar is, vertellen u wat de kosten ervan zijn en daarna geeft u zelf aan of u het wel of niet wil bestellen.

Eerste hulp bij keukenongemakken

Heeft u een spoedeisende klus in uw keuken: een lekkende kraan of kookplaat die niet meer functioneert, een lade of deur die eruit is gevallen? Wij komen het verhelpen! Als het moet staan we binnen 24 uur bij u op de stoep! BEL MIJ! voor een afspraak.

Wij rekenen de reële uren die wij voor u bezig zijn en mogelijke materiaalkosten. Binnen een straal van 20 km om Westerbork, rekenen wij geen km-vergoeding.

achterwanden

page1_img1

Over Martijn

Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn in de keukenbranche, gegroeid van beginnend verkoper tot bedrijfsleider;

was ik gevangen in het stramien van de opgelegde richtlijnen door werkgever en franchisegever.waardoor ik niet mijn eigen ideeën kon bewerkstelligen. Uiteindelijk kwam ik 2008 tot het besluit om een eigen keukenzaak te beginnen.

Lees verder