Spuiten

Spuiten

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw keuken of interieurstuk te laten spuiten.

Naar wens kunnen dit bijvoorbeeld alleen de fronten zijn, maar ook de plinten, kasten en overige panelen kunnen deze behandeling ondergaan. Maar ook een piano, tafel, kast of side-table kunnen wij van een mooie laklaag voorzien.

Kleurstelling spuitwerk: Elke kleur van de regenboog kan gespoten worden, mits er uiteindelijk een kleurcodering aan toegekend kan worden. Dit is bijvoorbeeld een RAL, Sikkens of NCS nummer. Heeft u bijvoorbeeld een kledingstuk of woonaccessoires met de gewenste kleur, dan kunnen wij de benodigde codering ervoor u bij zoeken middels een uitgebreide kleurwaaier of scanapparaat.

Glansgraad: Ook hierin kunt uw de voorkeuze in aangeven. Variërend in doodmat (vergelijkbaar met een matte krijtverf), mat, zijdeglans of hoogglans (wel / niet gepolijst).

Ondergrond: Afhankelijk van de ondergrond (MDF / hout, folie), zullen de te spuiten delen een voorbehandeling moeten ondergaan, maar uiteindelijk valt bijna alles te spuiten.

Loslatende folie van keukendeurtjes: Bij oudere keukens is dit helaas een veel voorkomend probleem, maar ook deze fronten kunnen (na het op de juiste wijze verwijderen van de folie en benodigde voorbehandeling) over het algemeen zonder problemen worden gespoten

spuiten

page1_img1

Over Martijn

Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn in de keukenbranche, gegroeid van beginnend verkoper tot bedrijfsleider;

was ik gevangen in het stramien van de opgelegde richtlijnen door werkgever en franchisegever.waardoor ik niet mijn eigen ideeën kon bewerkstelligen. Uiteindelijk kwam ik 2008 tot het besluit om een eigen keukenzaak te beginnen.

Lees verder