Keukens

 

Onze keukens

Alles begint natuurlijk met een goed ontwerp van de keuken. Samen met u wegen we de mogelijke opties af, rekening houdend met uw wensen en de beschikbare ruimte. In eerste instantie maken wij een paar ruwe schetsen om aan te geven wat er überhaupt mogelijk is.

Het uiteindelijke ontwerp werken wij verder voor u uit. Afhankelijk van uw wensen qua levensduur, afwerking en de te gebruiken materialen, werken wij in de basis met een tweetal keukenfabrikanten. Wij leveren de keukens van TriStar en Rotpunkt.  Daarnaast kunnen wij ook de keukens van Befas (Bruynzeel) en Nobilia leveren. Een drietal keukenmerken waarbij kwaliteit voorop staat, maar wel voor een betaalbare prijs.

Befas komt rechtstreeks uit de fabriek van Bruynzeel. Het heeft een doordacht assortiment, waarmee over het algemeen de wensen van onze klanten goed mee ingevuld kan worden. Heeft u daarentegen speciale wensen qua afwerkingsniveau, dan is Rotpunkt een zeer goed alternatief.

TriStar is een Nederlandse fabrikant die als het ware een interieurbouwer op keukengebied fungeert, zeker de massief houten keukens uit hun collectie zijn zeer fraai en doordacht. Maatwerk: Geen probleem

Daarnaast creëeren wij voor u de mogelijkheid om uw keuken volledig naar geheel eigen wens samen te stellen. U bent dan niet meer gebonden aan de keuzes die een keukenmerk heeft gemaakt. Elk materiaal, kleur en maatvoering kan worden ingevuld.

Bekijk onze sfeerimpressies

 

banner tristar

banner 2 rotpunkt

martijns keukens copy

 

page1_img1

Over Martijn

Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn in de keukenbranche, gegroeid van beginnend verkoper tot bedrijfsleider;

was ik gevangen in het stramien van de opgelegde richtlijnen door werkgever en franchisegever.waardoor ik niet mijn eigen ideeën kon bewerkstelligen. Uiteindelijk kwam ik 2008 tot het besluit om een eigen keukenzaak te beginnen.

Lees verder