Werkwijze

Onze werkwijze

Heeft u lekkere koffie? we komen graag bij u thuis!
Met de bus voorzien van een grote collectie monsters van keukenfronten, werkbladen, grepen en accessoires maak ik graag een afspraak bij u thuis.

Mede aan de hand van een veelzijdige fotopresentatie, bepalen we naar welke sfeer er gezocht wordt en welke wensen c.q. eisen er zijn, alvorens er wordt ontworpen. Hiervoor beschik ik over professionele tekenpakketten, waardoor er een zogenoemd 3D-ontwerp getoond kan worden. Duidelijke uitleg over de te gebruiken materialen, onderdelen en mogelijke apparaten, waarbij de voor-en nadelen duidelijk aan bod komen. U weet vervolgens welke alternatieven er zijn, maar vooral een keuze kan maken die bij u past.

Showroom

Inmiddels hebben wij een showroom aan huis (Zandhoeklaan 17 te Westerbork) om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Niet alleen hebben wij hier alle monsters ter beschikking, maar staan er ook enkele keukens en diverse apparaten opgesteld. Hierdoor kunnen wij u ook bij ons verwelkomen en u een lekker kop koffie of thee serveren. Wij ontvangen u hier graag maar verzoeken wel van te voren even een afspraak te maken, aangezien wij ook op klantbezoek kunnen zijn.

Transparante prijsstelling

Eén van de grootste punten waar ik veel moeite mee had ten tijde dat ik werkzaam was voor de baas, het gestuntel met prijzen. Eerst de prijzen moet ophogen om vervolgens het "spel" te kunnen spelen om de hoogste korting. Met andere woorden wie is er het beste in om de klant voor de gek te houden. De klant onder druk zetten om NU te beslissen, "anders loopt u de aanbieding mis". En wat dacht u van "bij aanschaf van een keuken, 5 apparaten gratis" (en de vele varianten hierop). Er wordt gezegd: Alleen voor niets gaat de zon op in de morgen....

Altijd heb ik gezegd, als ik voor mijzelf begin dan stop ik acuut met het prijsgestuntel. Natuurlijk laat ik u zien waar de prijzen op gebaseerd zijn, de zogenoemde adviesprijzen. Maar daar waar er korting verleend kan worden, krijgt u deze ook. U hoeft niet te vragen / onderhandelen om er "zeker" van te zijn dat u een goede prijs bepaald. Deze krijgt u van mij gelijk, transparant en eerlijk! En natuurlijk ben ik waardeer ik het als de opdracht gegeven wordt, maar u beslist op het moment dat het u wil.

Prijsniveau

Eén van mijn uitdagingen is om de markt goed te verkennen en alert te zijn als het gaat om prijs-/kwaliteitverhouding. Afhankelijk van de door u gewenste afwerkingsniveau en levensduur kunnen er diverse alternatieven geboden worden en daar waar het mogelijk is word er gewerkt met de standaard aangeboden producten (wat de prijs laag houdt). In combinatie met goede afspraken met onze leveranciers en lage kosten, is de naar u geboden prijsstelling vaak verassend scherp.

Goede afspraken

In alle communicatie probeer ik zo helder en duidelijk mogelijk te zijn. Niet alleen door alle voor-/ en nadelen van de te maken keuzes te bespreken, maar ook door alle afspraken die we maken vast te leggen in de offerte/opdrachtbevestiging. Daarbij beantwoord ik graag desnoods 10 keer dezelfde vraag, maar niets is vervelender als ruis in de communicatie en de bijbehorende verrassingen.

Montage en bijkomende werkzaamheden

Naar keus worden de materialen alleen geleverd, maar het monteren ervan doen we ook graag! Daarbij kunnen alle bijkomende werkzaamheden ook worden verricht. Demontage, aanpassen van leidingwerk, stucen van wanden, afwerking van wand en vloer, schilderwerk, alles wat nodig is om het project te volbrengen. Deze mogelijkheid kan worden geboden omdat we samenwerken met diverse andere bedrijven en de onderlinge planning voor u wordt verzorgd. U hoeft dus niets meer zelf te regelen. Graag informeer ik u over de mogelijkheden.

Branchevereniging of inkoopcombinatie

Er is bewust voor gekozen om niet aangesloten te zijn bij een branchevereniging of inkoopcombinatie. Binnen dit soort instellingen word verwacht met bepaalde merken e/o leveranciers te werken wat de keuzevrijheid beperkt, dus ook voor u. We werken dus volledig zelfstandig en kunnen u daardoor ook de volledige keuzevrijheid bieden. Natuurlijk hebben wij goede leveringsvoorwaarden en overhandigen graag een afschrift hiervan als u dat wenst.

wekrwijze

page1_img1

Over Martijn

Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn in de keukenbranche, gegroeid van beginnend verkoper tot bedrijfsleider;

was ik gevangen in het stramien van de opgelegde richtlijnen door werkgever en franchisegever.waardoor ik niet mijn eigen ideeën kon bewerkstelligen. Uiteindelijk kwam ik 2008 tot het besluit om een eigen keukenzaak te beginnen.

Lees verder